Ma t/m Vr: 09:00 – 20:00

Borstweefselbehandeling

Gezonde borsten horen geen pijn te doen, maar helaas is het zo dat veel vrouwen pijnlijke, knobbelige of hard aanvoelende borsten hebben en niet zo goed weten wat ze er mee aan moeten. Veel van deze klachten zijn niet nodig en is iets aan te doen door middel van een borstweefselbehandeling.

Borstweefselbehandelingen stimuleren de doorbloeding van je borsten en van het hele borstgebied. Lymfevocht met afvalstoffen wordt daardoor beter en sneller afgevoerd, met als resultaat dat je borsten zachter, minder pijnlijk en voller voelen.

Een borstweefselbehandeling geeft mij wederom een bevestiging wat de kracht van klein en zacht werken met je kan doen. Een behandeling bestaat uit zachte en liefdevolle aanrakingen en strekkingen van niet alleen je borsten, maar het gehele gebied van je nek tot aan je heupen.

Door de gehele behandeling kom je weer in contact te staan met je borsten en krijgen ze de aandacht die ze zo nodig hebben. Er ontstaat meer ontspanning en ruimte in je gehele lichaam en je borsten gaan weer soepel en luchtig aanvoelen.

Tijdens mijn werk krijg ik weleens te horen: ik hou van een stevige aanpak. Ik leg dan altijd de kracht van zachtheid uit en hoe ik werk. Na zo’n behandeling zijn ze vaak verbaasd en krijg dan als reactie: ik ben veel meer ontspannen als bij een stevige aanpak en ik wist niet eens dat dit bestond….Heerlijk als iemand ontdekt en ervaart wat zachtheid met je doet.

Het is altijd weer bijzonder om te mogen ervaren hoe mijn handen vanzelf de weg mogen vinden, naar daar waar het nodig is en hierdoor iedere behandeling uniek en maatwerk is….I love my job.

Ook ben ik lid van het VLOW® Kwaliteitsregister

Borstweefselbehandelingen kunnen onder andere gegeven worden aan dames die:

  • Vragen hebben over een goede verzorging van hun borsten
  • Het gevoel hebben dat hun borsten niet meer ‘eigen’ voelen er (emotioneel) moeilijk contact mee kunnen maken.
  • Van plan zijn zwanger te worden en borstvoeding willen gaan geven.
  • Nadat zij eerst bij de huisarts zijn geweest voor controle, zich zorgen blijven maken over hun borsten en inzicht willen krijgen over de conditie van hun borsten of bv. last hebben van premenstruele spanning in het borstweefsel.
  • Hun eigen vrouwelijkheid wilt ontplooien.
  • Pijnlijk littekenweefsel hebben of postoperatieve klachten.
  • Zelf het vermoeden hebben dat er emotionele trauma’s aan het borstweefsel gekoppeld zijn (dit komt vaak voor)

De kosten voor een behandeling zijn:

€115,00 intake + behandeling
€85,00 – behandeling

Traject vanaf 3 behandelingen €80,00 per behandeling