Ma t/m Vr: 09:00 – 20:00

Kintsugi Ontspanningsmassage

Kintsugi betekent letterlijk goudverbinding en is een Japanse kunstvorm waarbij gebroken aardewerk liefdevol wordt gerestaureerd met goud. De gedachte hierachter is dat je breuken niet verstopt, maar juist accentueert. Zodra je kintsugi ook toepast in je eigen leven, zie je dat het de emotionele en/of lichamelijk scherven zijn die jouw leven een gouden glans geven.

De ZENsitiveflow kintsugi ontspanningsbehandelingen zijn zeker geen snelle manier van iets oplossen. Sterker nog: het repareren van emotionele en/of lichamelijk “littekens” vraagt om geduld. Dit kunnen zowel zichtbare littekens zijn (zoals bijvoorbeeld een keizersnee, borstoperatie) als emotionele littekens (denk aan bijvoorbeeld verwerking borstverlies, bevalling, rouw, burn-out). En dit is nog maar een hele kleine greep aan voorbeelden waarbij ik deze behandelingen inzet.

Zie je litteken, zowel zichtbaar als onzichtbaar, als startpunt van iets dat in ontwikkeling is waarbij het litteken langzaam in goud verandert en dit je proces van genezing ondersteund.

“Als je nooit in scherven gelegen hebt, weet je niet hoe je in elkaar zit“
~ Ziad K. Abdelnour ~

De kosten voor een behandeling zijn:

€80,00 – 1 uur
€115,00 – 1,5 uur