Ma t/m Vr: 09:00 – 20:00

Sluitingsritueel

Het sluitingsritueel wordt uitgevoerd met Mexicaanse geweven doeken (de rebozo) en zorgt voor ontspanning, geborgenheid en innerlijke rust. Je zult heel zachtjes worden gewiegd, gemasseerd en gesloten worden in de doeken.

Het ritueel is een mooie en zachte manier om weer te landen in je lichaam na de bevalling. Het kan je helpen weer dichter bij jezelf te komen, een nieuwe start te maken en je lichaam te bedanken voor het dragen en de zorg van jezelf en je baby. Ook na een miskraam, abortus of stilgeboorte kan het sluitingsritueel ondersteuning bieden om je verlies en rouw te verwerken.

Alle gevoelens en emoties mogen er zijn tijdens de gehele behandeling en er wordt voor jou gezorgd, naar je geluisterd en je mag vooral ontvangen.

We beginnen met een gesprek met een kop kruiden thee en ondertussen zit je met je voeten in een heerlijk badje, dit voetenbad is zuiverend en openend. Tijdens het gesprek krijg jij de ruimte om je ervaringen, gevoelens en belevingen van de afgelopen tijd te delen.

Waar ben je blij of juist verdrietig om, wat heeft je geraakt, wie of wat wil je eren of waar wil je graag bij stil staan? Alles wat je wil bespreken, mag je bespreken. Ik ben er voor jou door er alleen maar te zijn…zonder mening en zonder oordeel.

Vervolgens mag je een intentie en/of wens uitspreken die je graag mee wil nemen tijdens het ritueel, als je dit wil natuurlijk.

Daarna start ik een heerlijke ontspannende massage en laat ik je na de massage rustig bijkomen, waarna we starten met het sluitingsritueel.

Ik sluit de 7 doeken (en als jij dat wil mogen dat er ook minder zijn) en trek de doeken één voor één stevig aan, waarna je van top tot teen helemaal gesloten bent. Waarna stilte en rust in je lijf zullen volgen.

Na het ritueel praten we na met een kopje thee over dat wat jij wil delen.

De kosten voor een behandeling zijn:

€295,00   3 – 3,5 uur