Een cadeautje aan jezelf…

Een mini-retraîte is perfect om even tot rust te komen en te voelen wat je echt nodig hebt. Het is belangrijk om je lichaam en geest aandacht te geven, want als jij niet goed voor jezelf zorgt, wie doet dat dan wel?

Je bent met alles en iedereen bezig en in deze drukte vergeet je een heel belangrijk persoon en dat ben jij namelijk zelf.

Bij de mini-retraîte staan selfcare en rust centraal en hoef je even geen rekening te houden met de mensen om je heen. Je hebt de tijd en ruimte om tot rust te komen en stil te staan bij jezelf, even lief zijn voor jezelf om weer een balans te vinden en jezelf weer op te laden.

We starten de dag met een kopje koffie en/of thee en kunnen dan meteen kennismaken met elkaar. We besteden tijdens onze gesprekken op deze dag aandacht aan waar je nu staat in het leven, wat je bezighoudt en wat je behoeftes en intenties zijn.

Daarna maken we een fijne boswandeling of we starten met een heerlijke ontspannende holistische massage. Dit hangt af van jouw stemming en/of wensen (en een beetje van de weersomstandigheden op dat moment). Nadat we één van de twee hebben gedaan, gaan we samen de lunch voorbereiden om daar vervolgens van te genieten. Daarna zullen we afhankelijk van wat we eerder gedaan hebben, de boswandeling of de holistische massage gaan doen.

Tot slot sluiten we de dag af met een hapje en een drankje, waarna je weer huiswaarts keert met een heerlijk ontspannen lichaam en geest.

De mini-retraîte vindt plaats op de ieniemienie locatie aan de bosrand midden in de natuur.

De kosten voor een mini-retraîte zijn €175,00 inclusief lunch