Wat is en doet Reiki met je?

Reiki is een natuurlijke Japanse geneeswijze en geen massage. Reiki werkt met het doorgeven van levensenergie via je handen. Als je je openstelt voor de energie van Reiki, zal je al snel de energie (deze kun je ervaren als een rustgevend gevoel, warmte en/of tintelingen) door je heen voelen stromen en niet alleen op de plek waar ik je aanraak, maar door heel je lichaam. Hierdoor ga je je beter voelen en kan het zelfherstellend vermogen van je lichaam optimaal werken.

Deze universele levensenergie, die Ki wordt genoemd, bevindt zich overal om ons heen en wordt tijdens de behandeling op je lichaam overgebracht. Dit gebeurt via verschillende handposities op je hoofd, buik, rug en benen en heeft een helende en zuiverende werking op lichaam en geest. Je voelt je langzaam in je lichaam zakken en rustiger worden. Dit komt door het weghalen van blokkades in de energiebanen waardoor het ‘loslaten’ kan beginnen. Reiki zorgt ervoor dat het vermogen om energie op te nemen hersteld wordt en ondersteunt het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest. Ook zorgt Reiki er voor dat je levensenergie weer krachtig genoeg wordt en in balans komt. Op lichamelijk gebied ondersteunt het je immuunsysteem en op geestelijk gebied  zorgt de energie ervoor dat je innerlijke kracht sterker wordt, waardoor je beter in je vel komt te zitten. En dat heeft weer een positief effect op je gezondheid en mindset. Je zult na de Reiki behandeling voelen dat er meer ruimte is ontstaan en er weer een mooie energie en levenskracht door jouw energiebanen stroomt.

Reiki kan ook op afstand worden gegeven. Als je een behandeling bij mij in de praktijk hebt gehad kun je er voor kiezen om vervolgbehandelingen in je eigen omgeving te ontvangen.

Het grote voordeel hiervan is, dat je lekker in jouw eigen vertrouwde omgeving mag en kan blijven en je hoeft dan niet meer de deur uit. We plannen een afspraak in waarop ik mezelf op de afgesproken tijd vanuit mijn praktijk intune op jou, terwijl jij op een voor jouw rustgevende en ontspannende plek geniet van de behandeling.

Een volledige Reiki behandeling  is met kleding aan. Ik gebruik ook tijdens mijn massagebehandelingen Reiki.

De kosten voor een behandeling in mijn praktijk zijn €65,00

De kosten voor een behandeling op afstand zijn €35,00